Velkommen til Foreningen FREDETs medlemsbase. Her finner du informasjon om andre medlemmers egenbeskrivelser av egne eiendommer.
(Bruk menyvalget "Opprett/endre din side" for å bidra med informasjon - bilder og opplysninger - om din eiendom
    og menyvalget "Medlemmer og eiendommer" for å se oversikten over alle medlemmer og medelmmers egenbeskrivelser av sine eiendommer)

Du må være medlem for å få tilgang til denne siden

Alle som eier et fredet hus eller en fredet eiendom som ikke er i offentlig eie, er velkomne som medlemmer. Først når vi har tilslutning fra et flertall av ”de fredete eierne” kan vi uttale oss med tilstrekkelig tyngde overfor myndighetene. Vi håper at du tar denne utfordringen og trer inn i medlemsrekken. Vi kan love deg at du får mye inspirasjon for en årlig kontingent på 500 kroner (men vi tar gjerne i mot et høyere beløp).

Bli medlem i Foreningen FREDET